menu Inicio chevron_right

Condicions generals


El nostre objectiu a NOVA OCIO PRODUCTIONS, S.L, societat registrada a Espanya, amb el número d’identificació fiscal B55623573, amb el domicili social al carrer Almenara 33, 43530 Alcanar (Tarragona) (d’ara endavant, “la nostra entitat”, “nosaltres”, “el nostre”, “Legend”), és que l’experiència que tinguis a l’hora de fer una compra sigui fàcil, àgil i justa. Aquestes condicions generals de compra s’han concebut per assegurar que el procés de compra a legendmusicclub.com et sigui satisfactori i comprensible. Aquestes condicions generals de compra incorporen, alhora, les condicions d’ús del nostre web, a les quals ens remetem. També, atenem consultes relacionades amb les condicions generals de compra i les condicions d’ús d’aquest web a través dels formularis que posem a la teva disposició i/o a través del correu electrònic info@legendmusicclub.com.

A legendmusicclub.com pots comprar on-line entrades per a gaudir a la mateixa discoteca LEGEND, disponible les 24 hores del dia.

Per a totes les qüestions vinculades a la gestió de dades de caràcter personal de l’usuari, si us plau, visita la nostra Política de Privacitat.

El fet d’accedir al web atribueix la condició d’usuari, la qual cosa implica que s’accepten les disposicions que inclouen aquestes condicions generals de compra i aquestes condicions d’ús en la versió que hi hagi publicada el mateix moment en què l’usuari accedeixi al web.

L’usuari declara que té prou capacitat legal per actuar i contractar des del web d’acord amb les condicions que es desglossen més avall, que declara que entén i accepta.

L’usuari és el responsable de facilitar correctament les seves dades durant els processos de compra que s’estableixen al web, i ha de prestar molta atenció sobretot quan introdueixi les dades bancàries i de caràcter personal.

LEGEND, d’acord amb la seva política de privacitat, es compromet, respecte de les dades que s’inclouen en el fitxer, a respectar-ne la confidencialitat i a fer-les servir d’acord amb la finalitat del fitxer, i també a acomplir l’obligació de guardar-les i a prendre totes les mesures per evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat d’acord amb el que estableix la legislació vigent sobre la protecció de dades de caràcter personal. L’enviament i la tramesa de dades que l’usuari faci a través del web de LEGEND o la informació que trameti aquest usuari, estan protegides per les tècniques de seguretat electrònica més modernes de la xarxa.

El servei de venda d’entrades és de caràcter onerós, i en tot moment l’usuari té al web la informació sobre el preu de cada entrada. El servei d’informació que s’ofereix a través del web és de caràcter gratuït.

1. General

Venem entrades en el moment i a mesura que ens les assignen. La quantitat d’entrades que es posen a la nostra disposició per vendre-les varia d’un espectacle a un altre. Les entrades s’acostumen a vendre a través de diversos punts de distribució, entre els quals s’inclouen els canals telemàtics, els centres de trucades i en les taquilles. Tots els punts de distribució accedeixen al mateix inventari i el mateix sistema d’expedició d’entrades i, per aquest motiu, les entrades a espectacles populars es poden exhaurir ràpidament. De vegades, es poden posar a disposició més entrades abans de l’espectacle.

En aquestes condicions generals de compra, anomenem articles tota classe de productes i/o serveis que oferim per vendre (com per exemple entrades, entrades VIP, paquets i vendes dirigides). Per poder comprar-nos un article o més d’un, has de tenir una targeta de crèdit o de dèbit vàlida i emesa al teu nom.

L’usuari declara que és major d’edat (major de 18 anys) i que té la capacitat legal que es necessita per contractar els serveis que ofereixen els proveïdors al web, d’acord amb les condicions que es desglossen més avall, que l’usuari declara que comprèn i accepta.

En el cas que la contractació la facin menors d’edat, es necessita l’autorització dels pares o els tutors per poder gaudir del servei que s’hagi contractat. L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i l’exactitud de les dades proporcionades a LEGEND en el procés de reserva.

2. Contracte

Tota compra d’un Article nostre es regeix per aquestes Condicions Generals de Compra.

El contracte de compra d’un article comença quan et confirmem la compra i finalitza quan s’acaba l’espectacle per al qual has adquirit l’article.Totes les compres estan subjectes al fet que es verifiqui la targeta de pagament i es duguin a terme altres comprovacions de seguretat, i l’operació es pot anul·lar si no supera el nostre procés de verificació.

Et compromets a no aconseguir ni intentar aconseguir cap classe d’article mitjançant l’ús no autoritzat de cap robot ni cap altre dispositiu automatitzat ni cap altra activitat il·lícita o no autoritzada. Ens reservem el dret d’anul·lar qualsevol operació que sospitem raonablement que s’ha fet incomplint aquestes disposicions, sense avisar-te prèviament, i tots i cadascun dels articles adquirits mitjançant aquesta operació quedaran anul·lats.

Ens reservem el dret d’anul·lar reserves que sospitem raonablement que s’han fet de manera fraudulenta.

3. Compra d’entrades

Perquè puguis comprar les entrades que vulguis de la manera més fàcil, t’oferim diverses opcions:
• Per Internet
• Per mòbil
• A la xarxa de botigues
• Taquilla

Venda d’entrades per internet
Si compres les entrades per internet no tan sols t’estalvies les cues, sinó que també pots consultar el teu historial de compra en qualsevol moment i descarregar els tiquets en el teu dispositiu mòbil.

Xarxa de botigues
Aquí pots adquirir les teves entrades. Pots pagar en metàl·lic i, en els centres en els quals s’indiqui.
Nota: Assegura’t que aquest servei està disponible per a l’espectacle que estàs adquirint.

Taquilla
El mateix dia de la festa es disposarà de taquilla per poder comprar l’entrada i accedir a l’esdeveniment.

4. Formes de pagament

Compres fetes per internet:
Acceptem aquestes targetes de crèdit: Visa, Mastercard i American Express, sigui quina sigui l’entitat i la modalitat (crèdit/dèbit) de la targeta.
El sistema de venda d’entrades fa servir un servidor segur i l’última tecnologia en encriptació mitjançant les passarel·les segures que ofereixen els bancs i que LEGEND no recull cap dada bancària.

Compres fetes a les botigues:
La forma de pagament habitual a les botigues és en metàl·lic. Et recomanem que en consultis les condicions de compra abans d’adreçar-te al punt de venda.

Compres a taquilla:
S’accepta tant pagament amb metàl·lic com en targeta bancaria.

5. Comprova la compra

Si la compra s’ha fet correctament, rebràs al correu electrònic un correu de confirmació amb informació detallada de la compra que acabes de fer. Pot ser que aquest correu no t’arribi a la safata d’entrada ja que alguns serveis d’internet el detecten com a correu brossa. Et recomanem que sempre miris la carpeta de continguts brossa o de publicitat.

6. Com puc aconseguir les entrades?

Quan s’hagi finalitzat la compra i hagis rebut el correu de confirmació, ja pots recollir les entrades. Tant en la pantalla final de compra com en el correu electrònic de confirmació t’indiquem Download per poder descarregar cadascuna d’elles.

7. Preus i despeses

Les compres que ens facis poden generar despeses de gestió per no reemborsables, però totes s’especifiquen abans que comenci el procés de compra i abans de finalitzar la compra.

8. Anul·lacions

Si has comprat una entrada, una entrada VIP o un paquet no tens dret a anul·lar-ne la compra.

9. Prohibicions

A l’hora de comprar-nos entrades, es limita el nombre d’entrades que pots comprar a un nombre concret per cada espectacle. Aquest nombre s’inclou a la primera pàgina de compra i es verifica en cada operació. Aquesta política està en vigor per prevenir pràctiques injustes a l’hora de comprar entrades.

No pots revendre o cedir les entrades quan estigui prohibit per llei.

No pots fer servir una entrada per fer publicitat, promocions, concursos o sortejos.

10. Espectacle

En el supòsit de cancel·lació o canvi de data d’un espectacle, utilitzarem tots els mitjans que estiguin raonablement al nostre abast per a comunicar-te la cancel·lació quan rebem la corresponent autorització del Promotor. LEGEND, davant qualsevol canvi que es produeixi en un esdeveniment o espectacle es compromet a:
a) Publicar-ho en el seu web tan aviat tingui coneixement d’aquest, a l’efecte de mantenir degudament informats als usuaris.
b) Enviar un missatge a l’adreça de correu electrònic o un SMS al número de telèfon mòbil indicats per l’usuari en el moment de la compra informant sobre aquests canvis.
c) Informarà l’usuari sobre el procediment per a procedir a la devolució de l’import.

Has de saber que les hores anunciades d’inici d’espectacle estan subjectes a canvi.

11. Devolucions

De vegades, els espectacles són objecte de cancel·lació, canvi de data o alteració substancial per part de l’equip, l’artista o el promotor, per motius molt diversos. Posa’t en contacte amb nosaltres per rebre les indicacions adequades.
Després d’adquirir l’entrada, no es canvia ni se’n retorna l’import, excepte per causes previstes per la legislació vigent.
El fet de no poder assistir a un esdeveniment o un espectacle o el fet que es cometi un error a l’hora d’adquirir l’entrada o les entrades no són motius que en permetin la devolució. L’usuari no pot exercir el dret de desistiment ni de resolució, d’acord amb la normativa vigent en matèria de consum i d’ordenació del comerç minorista.

Cancel·lació: Si es cancel·la un espectacle (i no es canvia de data), se t’ofereix la devolució del preu de venda de l’entrada o les entrades que hagis adquirit, incloses les despeses de gestió per entrada. Si se celebra un espectacle al llarg de diversos dies i es cancel·la un dia i més d’un (però no tots els dies que constitueixen l’espectacle), es pot retornar l’import parcial que es correspongui exclusivament amb el dia o els dies cancel·lats.

Canvi de data: Tret que s’indiqui el contrari en relació amb un espectacle determinat, si se’n canvia la data, se t’oferiran l’accés d’un valor equivalent al de les entrades originals. En cas que no puguis assistir a l’espectacle en la data nova, se t’oferirà la devolució del preu de venda de l’entrada o les entrades, incloses les despeses de gestió per entrada. Si no pots assistir a l’espectacle en la data nova, ens ho has de comunicar dins del termini que fixem; en cas contrari, podem confirmar la reserva per a la data nova i a partir d’aleshores no tens dret a exigir-ne la devolució.

Per demanar una devolució, envia una sol·licitud per escrit a info@legendmusicclub. Has d’adjuntar les entrades no usades i seguir qualsevol altra indicació raonable que et fem arribar. A efectes comptables, hem de rebre les entrades no usades dins dels 28 dies següents a la data de l’espectacle cancel·lat.

Pots consultar tota la informació sobre els canvis i les cancel·lacions que hagin pogut patir els nostres esdeveniments a l’apartat “Canvis i cancel·lacions”.
En cas de cancel·lació, la devolució es pot fer dins del termini de quinze dies des de la data de la comunicació pública de la suspensió de l’espectacle. Quan hagi passat aquest termini, no s’admet cap devolució.

12. Admissió i assistència

El recinte es reserva el dret a denegar l’admissió en cas d’incompliment per part dels clients de qualsevol dels termes i condicions de l’espectacle, del promotor o per motius de seguretat. En aquests casos, el clients no tindran dret a reemborsament. El recinte té l’obligació de vegades de fer consultes relacionades amb la seguretat, amb la finalitat de garantir la seguretat dels clients. L’entrada o les entrades s’emeten d’acord amb les normes i les regulacions del recinte i el promotor de l’esdeveniment. Tots els detalls estan a disposició de l’usuari a la taquilla del recinte. La infracció de qualsevol d’aquestes normes i regulacions, o qualsevol altre acte que pugui provocar dany, perjudici o greuge, dóna dret al recinte o el promotor de l’esdeveniment a expulsar l’usuari del recinte.

Es fa tot el que es pot per permetre l’accés durant les pauses dels espectacles a les persones que arribin tard, però no sempre es pot garantir l’admissió.

Tant tu com la resta de titulars d’entrades consentiu la gravació d’imatges i so per formar part del públic espectador.

L’exposició prolongada al soroll pot provocar la pèrdua d’audició.

Un espectacle pot incloure efectes especials, sense que aquesta relació tingui caràcter exhaustiu, efectes de so, audiovisuals, pirotècnics o d’il·luminació.

13. Dubtes i Queixes

Si tens cap dubte o cap queixa en relació amb la compra, et pots posar en contacte amb nosaltres dient-nos el número de comanda, que t’haurem donat una vegada finalitzada la comanda, a info@legendmusicclub.com.

14. Miscel·lània

Tots aquests termes i condicions es regeixen pel dret espanyol i qualsevol conflicte que es derivi de qualsevol operació amb LEGEND queda sotmès a la competència exclusiva dels òrgans jurisdiccionals espanyols.

Aquestes condicions generals s’han elaborat d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic; la Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de la contractació; el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i els usuaris i altres lleis complementàries, i la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’ordenació del comerç minorista, com també totes les disposicions legals que es derivin de les aplicacions corresponents.

Si qualsevol clàusula d’aquestes condicions generals es declarés, de manera total o parcial, nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat o ineficàcia afectaria tan sols la disposició o la part de la disposició que s’hagués declarat nul·la o ineficaç, i tota la resta de condicions generals es mantindrien vigents, i la disposició o la part de la disposició afectada es consideraria inaplicable.  • cover play_circle_filled

    01. Feel my dreams
    Tom Cuffia

    2,50
play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play